Infos für unsere Gäste aus Rumänien

Infos für unsere Gäste aus Rumänien

Bine aţi venit la confortabila noastră hotel *** familială

Rezidenţa noastră idilică din Alpi este situată în Böckstein, în comuna Bad Gastein, fiind înconjurată de câmpii minunate, care nu le oferă numai copiilor dumneavoastră un loc de joacă, ci şi prietenilor dumneavoastră patrupezi. Noi ne bucurăm, ca să vă primim şi să vă salutăm aici la noi, împreună cu familia şi cu câinele dumneavoastră.

Puteţi petrece zile de concediu minunate împreună cu familia aici la Residenz Gruber, atât vara cât şi iarna, deoarece rezidenţa noastră din Alpi reprezintă cel mai bun punct de plecare pentru o multitudine de activităţi la noi în landul Salzburg.

Rezidenţa Gruber din Alpi este situată central mai ales pentru concediul dumneavoastră la schi. Între gondola de la Stubnerkogel-Schloßalm, zona de schi Graukogel şi în apropierea zonei înalte de schi Sportgastein, oaspeţii noştri se bucură nu numai de minunatele pârtii de schi, ci şi de siguranţa zăpezii din luna noiembrie şi până în luna aprilie. Pe timpul sejurului la pensiunea noastră puteţi lăsa maşina aici, deoarece busul de schi vă aşteaptă la numai 200 de metri depărtare de aici. Dar şi pe lângă pârtia de schi vă puteţi bucura de concediul dumneavoastră din Böckstein, profitând de multitudinea de oferte de petrecere a timpului liber.

La Residenz Gruber- rezidenţa din Alpi veţi avea parte de varietate, relaxare şi distracţie pentru dumneavoastră, împreună cu familia şi cu câinele dumneavoastră. Trimiteţi-ne încă azi, fără nici o obligaţie, solicitarea dumneavoastră de rezervare, sau rezervaţi-vă acum online camera dumneavoastră de vacanţă.